ALAPFOGALMAK 7.


Közvetlen felettesek

A közvetlen munkahelyi felettesek Store/Team Manager Kollégák egyfelől maguk is munkavállalók, másfelől azonban egyes munkáltatói jogköröket ők gyakorolnak a munkáltató nevében. Ezek a mindennapok szempontjából a legfontosabb, a munkavállaló által közvetlenül érzékelhető jogköröket jelentik. Így például a közvetlen felettesek (Műszakvezetők) adják a napi feladatok elvégzésére az utasítást és ellenőrzik azok elvégzését, értékelik a többi munkavállaló teljesítését és tartoznak jelentési kötelezettséggel a Munkáltató felé.

 

Beosztás

A Munkáltató által megállapított heti munkavégzési terv, amely tartalmazza mind a munkanapok, mind pedig a pihenőnapok rendjét. A munkáltató a beosztást főszabály szerint előre két hét vonatkozásában közzéteszi a Facebook csoportjában, valamint kiadja a Munkavállalók részére. (Ha és amennyiben ezt az éppen adott működés nem teszi lehetővé, akkor a munkáltatónak lehetősége van arra, hogy egy hétre előre tegye közzé a beosztást nyomtatott formában.)

 

Nem kívánatos személyek, lopósok

Olyan személyek köre, akiket egyik üzletben sem látunk szívesen, ezért vásárlási szándékának sem teszünk eleget, nem szolgáljuk ki. Ezen személyek köre mindenkinek elérhető és fotóval együtt megtalálható a Facebook csoportban és a belső hálózati szerveren.


Sale

Unavailable

Sold Out